Камера на Живо от Центъра на Разлог

Фейсбук групата „Да думаме на разложчи, фногооооо!“ „върна“ чантичка с документи на мъж от Разлог

За пореден път най-разложката фейсбук група Да думаме на разложчи, фногооооо! извърши чудеса от храброст, за да помогне на човек в беда.

В лицето на един от админите на групата, а именно Spartak Tomanov, това успя да се превърна в реалност.

Историята накратко:

Чантичка с документи е изгубена от разложанин, който е пазарувал в магазин в софийския жк. „Люлин“. Тя е намерена от добър човек, който пуска публикация в люлинската фейсбук група, а жена, член на разложката „Да думаме на разложчи, фногооооо!“, споделя този пост в групата. На момента се намесва един от админите на групата и като бивш, виден люлински гражданин, прави връзка с един от админите на  люлинската фейсбук група. След което, сагата се разплита бързо, при включването в дискусията на местни граждани, познати и дъщерята на човека, загубил чантичката, които са членове на „Да думаме на разложчи, фногооооо!“.
И както си му е редът, доброто заслужава благодарности:

Branimira Tsenkova Всичко е наред! Момчето, намерило чантата, за което знам само, че се казва Радомир, я е занесъл на татко ми. Благодаря му много! за жалост нямам негови данни тук за да му благодаря лично и затова го правя по този начин! Слава на Бог, че има и такива хора като него и като вас.

Vania Vigenina Групата е страхотна!

Pavlina Toshkova БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ В ТАЗИ БЛАГОРОДНА ОПЕРАЦИЯ,НАПРАВИЛА ЕДИН ЧОВЕК СПОКОЕН И ВЯРВАЩ В ДОБРОТО И В ХОРАТА.ТОВА Е МОЯТ БРАТ ДИМИТЪР.НИЕ СМЕ ШАХПАЗОВИ И ЖИВЕЕМ НАД СИНДЖЕРО.БЛАГОДАРНОСТ И НА ВАНЯ ВИГЕНИНА , КОЯТО НАПРАВИ ВРЪЗКА С ГРУПАТА

Добрите хора още са сред нас!