Камера на Живо от Центъра на Разлог

Футболист на „Пирин“ Г. Делчев идва в Разлог

Футболистът е смятан за трети нов, след като към тима се присъединиха Марио Атанасов и Благой Родов, който дори игра в последните мачове на отбора от планинския град. Двамата на практика се завърнаха в родния си клуб, след като бяха на гурбет в Англия.

За Михаил Михайлов обаче това ще бъде ново начинание, след като през лятото дойде в Гоце Делчев по времето на наставника Анатоли Тонов, който по онова време бе начело на отбора. Юношата на Монтана обаче не успя да получи достатъчно възможности да изява и в повечето мачове се появяваше като резерва в състава на неврокопчани и след идването на Йордан Боздански малко след началото на първенството. Явно недоволен от статута си на резерва младият бранител напусна Гоце Делчев след неколкомесечен престой и пристигна в Разлог.

Тук той тренираше около 3 седмици, с което дава основания да бъде смятан за сигурно ново попълнение в отбора от Разлог през зимната пауза. Тепърва обаче ще се разбере дали младежът ще заиграе във втори тим с името „Пирин“ в своята кариера само в рамките на една състезателна година.