Камера на Живо от Центъра на Разлог

Холивудска звезда прикова мъжките погледи с тази снимка

Холивудската звезда Кейт Хъдсън наскоро публикува в профила си в социалната мрежа снимка, която предизвика много смесени емоции у феновете ѝ. Впечатляващият кадър на полуголата актриса буквално успя да изуми десетки потребители на социалната мрежа, а феновете ѝ оставиха безмълвни.

41-годишната звезда, която е и майка на три деца, има зашеметяваща фигура и по нищо не отстъпва на тийнейджърките. Тя се показа с жълт бански, който подчертаваше стегнатите ѝ форми и плоско коремче.

Тя допълни визията си с бяло кимоно с различни шарки и слънчеви очила с червена рамка.

Oh how I worship you ☀️ #SundaySunshine #BikiniWeatherInSoCal 👙

 

 

Публикация, споделена от Kate Hudson (@katehudson) на

В този си външен вид красивата актриса и носителка на „Златен глобус“ реши да събере витамин Д в двора си, поне докато времето позволява.

Феновете останаха без дъх от кадъра. Някои ѝ се възхищаваха, а други откровено завиждаха на актрисата.Близка приятелка на Кейт разкрива, че актрисата се занимава активно със спорт и е станала вегетарианка. Времето в изолация на правело изключение, а Хъдсън оставала вярна на режима си.

Актрисата често качва кадри от тренировките си или пък от приключенията си в кухнята, където видимо искрено се забавлява и вдъхновява почитатели и приятели със здравословния си начин на живот.

 

Източник: fakti.bg