Камера на Живо от Центъра на Разлог

Холивуд се пренесе в „Мурата“! Юбилейният випуск, на СУ „Бр. Каназиреви“, раздаде „Оскари“ на своите учители (видео)

Коледният бал на СУ „Бр. Каназиреви“ премина с бляскава холивудска атмосфера.

По червения килим, опънат на стълбите пред култовото разложко заведение – „Мурата“, преминаха всички учители и ученици посрещнати от бъдещите абитуриенти.

Под интрото на 20th Century Fox зрелостниците влязоха с танцова стъпка в залата, направиха кръг, а в средата му, две гласовити девойки дадоха началото на вечерното парти с песената Shake it off на Тейлър Суифт.
Вечерта продължи с песни и танци, а между тях забавления и игри. В първата си част на играта двама участници от всеки клас трябваше да задръжат балон, обърнати с гръб един към друг и движейки се да го пуснат в нарочно поставен за целта кашон. Във втората част двамата участници, държейки с устата си сурови спагети, пренасяха поставено, на тях, топче за пинг-понг и отново трябваше да го пуснат в споменатия кашон. Спечелилата, от играта, двойка стана носител на званието „Мис и Мистър 2017“ и получиха подаръци.

Дойде ред и на тържествана част, в която випускниците раздадоха Оскари, в различни категории, на всички свои учители, а за всеки от тях бяха съчинили по едно мило стихче.

Всеки клас от гимназията получи също по един Оскар.