Камера на Живо от Центъра на Разлог

Хорското безхаберие и арогантност – на показ в Бачево. Така и трябва

В Бачево са разочаровани от незаинтересоваността на неизвестни, които без всякакъв свян замърсяват природата и околностите на красивото село, славещо се с конните бази, лековитата вода на Ръждавец и още куп забележителности.

Ето какво написаха от кметството в Бачево:

„Уважаеми жители на с. Бачево,

Докога ще продължаваме да изхвърляме боклука си безразборно? Не е редно да превръщаме красивото ни село в бунище. Какъв пример даваме на децата ни? Кметство Бачево полага непрекъснати грижи за почистване и поддръжка на улиците, центъра и зелените площи. Със съдействието на Община Разлог няколко пъти бяха почистени нерегламентираните сметища, които ние сами създаваме.

Тези снимки са от място, което до преди два дни беше идеално чисто, докато някой реши, че там беше най-подходящо да си изхвърли строителните материали, а след него друг реши да „разнообрази гледката“.
Всеки ден през това място минават не само бачевци, но и туристи. Време е вече да променим вредните си навици и да се погрижим за здравето на нашите деца и за приветливия вид на селото. Но това трябва да го прави всеки жител на Бачево, а не само работниците на кметството.“