Камера на Живо от Центъра на Разлог

Христо Джоджов: „Бием „Беласица“, за да докажем възхода си през пролетта“

Всичките си занимания за мача срещу „Пирин“ – Разлог старши треньорът на “Беласица” Николай Димитров проведе на стадиона в Кърналово. Единствено защитниците Валентин Костов и Марин Георгиев тренираха индивидуално по лекарски указания заради неотшумели травми.  Със сигурност и двамата ще попаднат в групата за мача срещу „Пирин“ – Разлог. От сметките на наставника на „Беласица“ отпада със сигурност наказания за една среща за натрупани пет жълти картони Милчо Макенджиев. При това положение се очертава централната защитна двойка да бъде от Марин Георгиев и Любомир Граминов, а отдясно да заиграе Костадин Георгиев.

От отбора на „Пирин“ – Разлог отпада със сигурност Петър Палаханов, но за сметка на това пък Свилен Милчов ще бъде на линия за съботния двубой срещу „Беласица“. Под въпрос до последно ще бъдат Николай Раданов и Николай Хаджиниколов, които заради контузии от мача в Сапарева баня се готвиха при облекчени условия.
„Има кой да ги замести. Тези, които са на резервната скамейка , трябва да докажат, че ненапразно са в отбора. Разполагаме с достатъчно информация за играта на „Беласица“, имаме и видеозаписи, така че няма с какво да ни изненадат. Ще ги победим, за да докажем, че успехите ни през пролетния дял от първенството не са случайни”, сподели Христо Джоджов, наставник на „Пирин“ – Разлог.

Източник struma24.com