Камера на Живо от Центъра на Разлог

ЦСКА 1948 отмъкна капитана на Пирин Разлог, наставникът разочарован

Капитанът на Пирин Разлог Николай Хаджиниколов изненадващо напусна отбора вчера сутринта и отива в ЦСКА 1948. И то само две седмици преди началото на първенството в Югозападната трета лига.

Веднага след контролата вчера на отбора от Разлог с Миньор Перник, треньорите на ЦСКА 1948 Валентин Илиев и Йордан Юруков , които са гледали мача в Ковачевци са поканили Хаджиниколов да заиграе в столичния отбор.

Освен че е капитан на отбора Хаджиниколов бе и треньор в ДЮШ на Пирин Разлог и водеше подготвителна група. Наставникът на Пирин Разлог и и директор на клуба Христо Джоджов бе изключително разочарован от действията и на Хаджиниколов и на Йордан Юруков.

“ Не прави чест нито на капитана ни , нито на Йордан Юруков. С последния дори сме били и в един екип в родния му Разлог. Много съм разочарован, не може капитан и треньор да постъпва по този начин. И то заради малко повече пари, и заради някакво измислено ЦСКА. С какви очи ще погледне родителите на тези повече от 30 деца ,които тренираше досега ? “ -завърши бесният Христо Джоджов.

„Наистина съм много разочарован от постъпката на Хаджиниколов. Но незаменими хора няма. И съм сигурен на 100% че ще се справим и без него. Днес сутринта той ме уведоми че отива в ЦСКА 1948. И то за повече пари. При нас той бе капитан, лидер и дори треньор в школата. Пак повтарям – да видим как ще погледне родителите на децата в очите. Не ми се коментират повече постъпките на треньорите на това измислено ЦСКА“- каза още  наставникът на отбора от Разлог.

Източник pirinsport.com