Камера на Живо от Центъра на Разлог

Част от улици в Добринище са без вода заради ремонт

С прекъснато водоподаване са част от улиците в град Добринище. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Пирин дежурният диспечер във „Водоснабдяване и канализация” – Благоевград. Без вода са улиците „Атанас Попадийн“, „Опълченска“, „Шипка“, „Софроний Врачански“, „Пирин“ и „Петър Галчев“. Временното прекъсване на водоснабдяването се налага заради планиран ремонт на уличен водопровод, който се извършва до 12 май.

Припомняме, че през утрешния ден във връзка с изпълнението на ремонт на уличен водопровод по улица „Изворите” в град Разлог от 09.00 до 21.00 часа пък ще бъде преустановено водоподаването по улиците „Поп Богомил”, „Места”, „Крапа”, „П. Яворов” и „Възраждане”.
От водното дружество се извиняват на потребителите за причиненото неудобство и отправят апел към живущите в районите на ремонтните дейности, които се извършват в Добринище и Разлог да преместят автомобилите си, така че да не пречат на ремонтните дейности. Те препоръчват на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушаване на водоподаването, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.