Камера на Живо от Центъра на Разлог

Челен удар на изхода на Разлог, жена е приета в болницата

Двама пострадаха при ПТП край Разлог тази вечер. По-тежко е пострадала 68-годишна жена от София, която е със счупен крак и е настанена в ХО на МБАЛ- Разлог, без опасност за живота.

Със счупен пръст се е разминал мъж, който след оказване на медицинска помощ е освободен за домашно лечение. ПТП- то стана около 17:30 часа на изхода на Разлог, малко преди разклона за Банско.

Челно са се ударили лек автомобил „Тойота“ и лек автомобил „Ауди“. Тойотата, управлявана от пострадалата жена е пътувала по посока Банско. На десен завой тя губи контрол на автомобила, навлиза в насрещното платно и се удря в пътуващото по него Ауди, управлявано от пострадалия мъж.В резултат на удара Тойотата е смачкана до неузнаваемост.

Преди челния сблъсък колата се е ударила и в друг лек автомобил – „Мерцедес“, който е с по-малки щети. Водачът, който е от Разлог сподели, че когато е видял колата да навлиза в насрещното е отбил в дясно и е спрял, на косъм се е разминал от по- сериозен удар. Със сериозни материални щети е и Аудито. Пострадалата жена е била заклещена в автомобила си, което наложило намесата на екип на РСПБЗН- Разлог. Заедно с другия пострадал тя е транспортирана в МБАЛ- Разлог от пристигналия на място екип на Спешен център.Причините за ПТП- то се изясняват.

Източник: E79 News