Камера на Живо от Центъра на Разлог

Четири признака, които разкриват серийния кръшкач

sex2По четири основни показателя може да разберете дали един мъж ще ви изневерява непрекъснато. Признаците са определени след мащабни социологически и психологически проучвания.

Експертите са категорични, че има важни признаци, които трябва да ви направят по-подозрителни към верността на партньора, пише Дейли Стар.

Почитателят на социални мрежи

Бъдете по-мнителни към мъжете, които прекарват голяма част от свободното си време във Фейсбук или Туитър. Социалните мрежи са един вид сайт за запознанства и ако човекът до вас има много профили, вероятно е да търси авантюри.

Проучването на университета в Мисури показва, че ако единият от партньорите е пристрастен към социалните мрежи, вероятно е връзката да завърши с раздяла или развод.

Човекът, който веднъж е изневерил

Ако един мъж е изневерявал на предишната си половинка, голямата е вероятността да изневери и на настоящата. Според психологическите прочувания изневярата е израз на липса на увереност и щом веднъж е проявена, това ще се случва, докато кръшкачът не осъзнае истинския си проблем и не започне терапия.

Хората, чиято възраст завършва на 9

Най-много изневеряват мъжете на 29, 39 и 49 години, показва проучване на сайта за запознанства Алши Медизън. Психолозите казват, че в края на всяко свое десетилетие представителите на силния пол изпитват криза на ценностите и носталгия по младостта, което ги кара да търсят извънбрачна афера.

Хората с по-беден партньор

Разликата в социалното положение също е причина за изневери, показват социологическите проучвания. Най-често богатите мъже изневеряват на половинките си, които не работят.

За тях парите са равносилни на власт и авторитет и тъй като доминират над половинката си, смятат, че изневерите им са позволени.

Източник Ezine.bg