Камера на Живо от Центъра на Разлог

1000 рокери от 5 държави окупират Предела

1000 рокери от поне 5 държави се събират в Предела за грандиозен мото рок фест. Старт на събитието ще бъде даден на 20 юли.

Очаква се в купона да се включат братя на вятъра от България, Сърбия, Гърция, Македония и Румъния. Рокерите чакат тази година и свои братя от Западна Европа. Домакините от мотоклуб „Пирински вълци“ – Благоевград вярват, че на събора ще дойдат и много хора, които не членуват в рокерските клубове, но са привърженици на моторите и рок музика.

Свещеник ще отслужи водосвет и ще освети курбана в петък вечерта. После ще има надпиване с бира. Шоуто ще завърши с рок изпълнения.

Почетната обиколка на Разлог ще започне в събота (21 юли).

От обявите:
Продавам хладилник Whirlpool Модел: ARC2353
Общ капацитет хладилник: 212 л Хладилна част: 171 л Фризерна част: 41 л Енергиен клас А+ Годишна консумация на енергия: 211 кВ/ч Ниво на шум: 40 dB Автоматично размразяване Механично управление на температурата Стъклени полици Рамери (В/Ш/Д): 143/55/58 см. Хладилникът е на 3 год. Сменен компресор преди 1 год. Цена: 185лв. Разлог
Вижте още снимки: Тел.: 0885 250 440

Преди това хилядите участници в събора ще почетат паметта на загиналия в катастрофа през 2010 г. по време на сбирката на рокерите Петрослав Крумов от Радомир. Те ще поднесат венец на паметната му плоча.null
След обиколката на града следва състезание по атрактивно каране и гонки. Няма да мине без надпревара за най-много и най-колоритни татуировки, за най-шумен мотоциклет, за най-добра самоделка. Ще се играе боулинг с дамски чорап на главата, ще има и надпревара по лапане на кебапче от мотор и мото дартс.

Източник standartnews.com