Камера на Живо от Центъра на Разлог

2-годишно детенце изчезна в Якоруда! Полицаи от Якоруда, Разлог и Банско го издирват

Малкият Мехмед от град Якоруда на 2 г. и 7 м. е в неизвестност от вчера след обяд. Детето е изчезнало от двора на къщата си вчера около 16.00 часа и до този час следа от него няма. Момченцето е високо около 80 см, с руса коса и кафяви очи. Облечено е със синя жилетка с дълъг ръкав и розови панталонки. Обуто е с чехли.

В издирването на Мехмед от снощи участват полицаи от управленията в Якоруда, Разлог и Банско, както и следствена група със следови кучета. Десетки жители на Якоруда останаха будни цялата нощ и се включиха в издирването на Мехмед, но за съжаление до момента резултат няма. В помощ на полицията са се включили служители на пожарната, общината и планинската спасителна служба в Разлог.

Снимка на детето с молба за помощ публикува във Фейсбук лелята на момченцето. Призивът и бе споделен от стотици хора от цялата страна, а хиляди изразяват подкрепа и се молят Мехмед да се намери жив и здрав час по-скоро.Въпреки нощта, полиция и доброволци вече са претърсили голяма част от Якоруда и места, на които Мехмед е ходил с родителите си. Проверяват се дерета, кладенци, изоставени постройки. Надеждата на всички е, че с настъпването на утрото издирването ще стане по-лесно и Мехмед ще бъде открит.

Семейството на Мехмед призовава всички, които са го виждали, или имат някаква информация по случая, незабавно да се свържат с полицията.

Източник: E79 News

Последвайте ни: