Камера на Живо от Центъра на Разлог

Два километра е колоната от автомобили на главен път Е-79 при разклона за Банско и Разлог

Изключително натоварен е трафикът по главен път Е-79. Автомобилите се движат в плътна колона от Благоевград до Симитли, предаде Радио „Фокус“ – Пирин.

2-а км е колоната от автомобили при разклона за Банско и Разлог.

Карайте внимателно и не предприемайте рисковани изпреварвания, особено в проход Предел.Километрови колони от леки и товарни автомобили в  двете посоки се е образувала на изхода на Благоевград. Струпванията на автомобили се получават още от изхода на града, край квартал „Струмско“. 15 – 20 минути отнема излизането от Благоевград.
Интензивно е движението по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79 в посока ГКПП „Кулата“, както и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев в посока Банско и Разлог.
От Областно пътно управление – Благоевград съобщиха, че пътните настилки са предимно сухи, само по усойните и високи места е възможно да са мокри, но са обработени срещу заледяване. Във високите части на областта не е изключено да има и лека мъгла, затова шофирайте внимателно. Засилено е полицейското присъствие по пътищата в града и региона.
Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по път I-1 Симитли – Кресна, при км 390, поради скална маса и стесняване на една от лентите за движение, съобщиха от АПИ.