Камера на Живо от Центъра на Разлог

27-годишният Мартин скочил от болницата в Разлог пред погледа на майка си

27-годишният Мартин Топалов от София е мъжът, който вчера първо самокатастсрофира на Предел, след което скочи от 6-ия етаж на болницата в Разлог и загина. Младият мъж предприел фаталният скок пред погледа на майка му, която била пристигнала в лечебното заведение като придружител. На път за благоевградската МБАЛ Мартин издъхнал в линейката.

Трагедията започнала вчера около в ранния след обяд, когато Мартин пътувал с колата си “Опел Корса” от Благоевград в посока Банско. В началото на курорта Предела и движейки се с несъобразена скорост, на ляв завой корсата внезапно рязко завива вдясно и се удря в паметната плоча, където на същото място през 2002 година загина гард на НСО. Последва нов удар в близо еднометров камък и преобръщане през покрива в 10-ина метрово дере – колата се укротява след удар в дърво. Със счупени крак и ръка Мартин успява да излезе през задния прозорец на колата, а пътуващи в преминаващи коли подават сигнал на тел.112. Дошлата бързо линейка транспортира пострадалия до Спешно отделение в Разлог, където са потвърдени фрактурите на крака и ръката, както и травма на гръдния кош. На скенера се установява и комоцио. Скоро след като Мартин Топалов е настанен за лечение на 6-ия етаж в хирургичното отделение на разложката болница пристига майка му с кола, с благоевградска регистрация и се настанява като придружител на сина си в болничната стая.
Около 17,30 часа пострадалият 27-годишен мъж внезапно става от леглото и след като казва на майка си: “Мамо, не мога да живея повече” излиза на терасата. В следващия миг пред погледа на вцепенената си майка той се прехвърля през перилата и полита фатално към смъртта. С тежки фрактури по цялото тяло, с разбита глава и безжизнен пострадалият е качен в линейка. На път за благоевградската болница той издъхва.

От лекарския екип в разложката болница отказаха всякакъв коментар за трагичния инцидент. Полицията извършва разпити на майката и медиците – странното е как със счупени ръка и крак, тежка травма на гръдния кош и комоцио 27-годишния млад мъж е успял да излезе на балкона на болничната стая и пред очите на майка си да скочи от 6-ия етаж. Установяват се причините, довели младежа до депресията, която го накарала два пъти в един ден да направи опит за самоубийство. За съжаление вторият му опит се оказва успешен.

Източник E79 News