Камера на Живо от Центъра на Разлог

42-годишен рецидивист изнасили 65-годишна жена на нива край Разлог

42-годишен рецидивист от село Елешница бе арестуван от полицията. Мъжът е обвинен, че е изнасилил 65-годишна жена на нива между Банско и Разлог.

Бруталният акт на насилие се е случил преди два дни. Посегателството срещу възрастната жена вдигна на крак криминалистите от полицейското управление в града в издирване на извършителя. За щастие той е задържан още снощи, информира bansko.net.

Жертвата е копаела нивата си, когато мъжът я нападнал изневиделица. Въпреки ожесточената съпротива заедно с ужасяващи заплахи престъпникът осъществил с нея брутален полов акт. Мъжът е бил подготвен – той носел ръкавици и презерватив и дошъл до мястото на престъплението с автомобил, чиито номера грижливо скрил.
След потресаващото деяние мъжът изоставил жертвата и избягал от местопрестъплението. Жената е открита от случайни минувачи. Тя направила подробно описание на нападателя, което помогнало да бъде идентифициран.

Арестуваният насилник е рецидивист. Той вече има една присъда за изнасилване преди години.

Това е първият подобен случай в района от години и потресе околността. Село Елешница е настръхнало срещу мъжа. Престъпникът днес е в ареста и ще бъде оставен там с постоянна мярка за задържане под стража.