Камера на Живо от Центъра на Разлог

Банско взе участие в Международно туристическо изложение в Атина

Община Банско  взе участие в Международното туристическо изложение Greek Tourism Expo в  Атина, Република Гърция, което се проведе от 8 до 10 декември  в  Metropolitan Expo. На форума имаше над  250 изложители и бяха проведени над 6800 B2B срещи.

Община Банско, която участва за втори път, бе представена като атрактивна туристическа дестинация, а на посетителите бяха предложени брошури на гръцки език. Представители на Община Банско и туристическия бизнес участваха в B2B срещите, където разговаряха  с нови бизнес партньори, с които съвместно да популяризират града като целогодишен курорт.
На провелите се срещи бе представен богатият избор от възможности за настаняване от 5 звездни хотели с изискана атмосфера, до уютни фамилни хотели и къщи за гости. Професионално оборудваните конферентни зали са предпочитани от чуждестранните компании като добра възможност за бизнес туризъм, а многобройните  традиционни механи и ресторанти дават възможност да се опита както автентичната българска кухня, така и интернационална. Основен акцент в представянето на Банско  разбира се е ски зоната, която е едно от големите предимства на  нашия град.