Камера на Живо от Центъра на Разлог

Разложката театрална трупа замая главите на публиката в Струмица, с костюми, танци и ренесансово присъствие

Театралната трупа на Разлог за трета поредна година взе участие в Международния карнавал в Струмица, състоял се на 17.02.2018г.

Тази година нашите театрали представиха „Красавицата и звярът“ – народна приказка, която се среща във фолклора от цял свят и която е вдъхновила филмови, музикални и театрални режисьори.

С прекрасни костюми и невероятна игра, театралната трупа впечатли многохилядната публика. Още при дефилирането по централния булевард на гр. Струмица, българското знаме и прекрасните костюми предизвикаха фурор, а разложката група бе най-желаната за снимки с почитатели и любители на маскарадните игри.

Над 2000 участници от 42 групи от Словения, Аруба, Хърватска, Албания, България и др. държави дефилираха на културното мероприятие.

Тази година театралите представиха съкратена карнавална версия на постановката „Красавицата и звярът“-народна приказка, която се среща във фолклора от цял свят. Прекрасната история за силата на любовта, която може да развали и най-страшната магия, е вдъхновение за малки и големи

Сърдечни благодарности за подкрепата на Община Разлог, Народно читалище „15.09.1903-1909“ Разлог и Директора и екипа на Народната опера гр. София.