Камера на Живо от Центъра на Разлог

Никога не казвайте това след секс! Ще го прогоните

Сексът е много интимно преживяване както за мъжете, така и за жените. Това е моментът, в който всеки разголва душата и тялото си пред някого, слива се напълно с него, отдава от собствената си енергия, за да приеме чуждата.

След любовен акт сме най-чувствителни и уязвими. Изключително меки и крехки сме. Затова има огромно значение какви разговори се водят в спалнята.

Дори и да не са агресивни, някои коментари, направени в този момент, могат да развалят романтичния миг и напълно да провалят една връзка. Така че и двете страни трябва много да внимават какви ги бръщолевят пред любимия човек след секс.

Понякога дамите, които по природа са по-бъбриви, казват неща, които са крайно неподходящи за ситуацията. И с това успяват да прогонят завинаги своя любим. За да не правите и вие подобни грешки, вижте 5 реплики, които да си спестите в леглото.

1. Само по толкова ли издържаш

Дори и да не сте доволни, че партньорът ви е свършил бързо, не говорете за това толкова скоро след сексуалния акт. Повдигнете въпроса, когато е минало известно време и сте на друго място. Споменете просто така, между другото, че бихте се радвали на по-продължителни любовни сесии.

2. Не ме докосваш на правилните места

Тази реплика би подронила самочувствието на мъжа до вас. Той ще се почувства като недодялан любовник и ще се обиди. Вместо това просто по време на секс го напътствайте и му покажете какво точно ви харесва.


3. Може ли да ми купиш нови дрешки

Ако веднага след секс се опитате да изпросите подарък от половинката си, това ще изглежда грозно и неуместно. Подобни инициативи провеждайте в друга обстановка.

4. На предишния ми приятел му беше по-голям

Сравняването на сегашната ви половинка с бивш партньор може да съсипе отношенията ви. Никога не правете подобно сравнение гласно, без значение от повода.

5. Следващия път се обезкосми долу

Реплика, която също може да нарани вашия партньор. Ако имате забележки към обезкосмяването му, направете ги в друг момент. Кажете например, че ще ви е още по-приятно да правите френска любов, ако отстрани интимните си косъмчета.

Източник ezine.bg