Камера на Живо от Центъра на Разлог

HP гради гейминг бъдещето с OMEN хардуерни и софтуерни иновации

На Gamescom, OMEN by HP представи амбициозни нови OMEN хардуер и софтуерни мобилни иновации за гейминг ентусиастите. Най-новият член от семейството на настолните компютри – OMEN Obelisk – е една от първите системи с графични процесори от серията NVIDIA® GeForce® RTX 20, предоставяща на геймърите достъп до най-добрата гейминг архитектура в света. Функционалността OMEN Game Stream1 за Android устройства пренася OMEN гейминг изживяването на мобилни устройства за геймъри, които търсят свързаност и възможности да играят, докато са в движение.

В допълнение, HP разкри нови характеристики, добавени към OMEN Mindframe Headset – първият в света хедсет с технология за активно охлаждане, който доставя комфорт и аудио ползи, както при игра, така и при стрийминг.

“HP се фокусира върху предоставянето на невероятно изживяване, което гради бъдещето на гейминга и позволява на общността да се представя с пълния си капацитет.“, коментира Анна-Софи Хайдберг, ръководител Потребителски персонални системи за Европа, Близкия Изток и Африка, HP Inc. „Интеграцията на най-новите графични процесори NVIDIA® и съвместните усилия с HyperX® предоставят висока производителност на нашия OMEN Obelisk и следващите модели настолни компютри, като по този начин демонстрираме нашата отдаденост за изграждането на екосистема от най-добрите в света гейминг решения.“OMEN Obelisk е проектиран да насърчава направи-си-сам общността, които обикновено не обмислят закупуването на готови машини. Близо две трети от геймърите, които се нуждаят от висока производителност, закупуват устройства, които са лесни за надграждане. 52% избират настолен компютър, докато други 12% от всички геймъри, които държат на висока производителност, използват направи-си-сам подход вместо закупуването на голяма ОЕМ2 система. С лесни възможности за самостоятелно надграждане, заедно с опция за добавяне на последните графични и процесорни архитектури, геймърите могат да постигнат производителността, която очакват за игрите, които обичат – сега и в бъдеще.