Камера на Живо от Центъра на Разлог

Lidl, в Разлог, затваря на 12 и 13 юни, за да зарадва в четвъртък с по-ефективна подредба, простор и по-модерна визия

Lidl продължава серията от обновявания на магазините на веригата и през следващата седмица ще осигури повече удобства при пазаруване на клиентите в обекта си в Разлог. Магазинът, който се намира на ул. „Гоце Делчев“ 24, ще бъде затворен за посетители във вторник и сряда (12 и 13 юни), за да ги зарадва в четвъртък с по-ефективна подредба, повече простор и по-модерна визия.

Промените имат за цел да осигурят по-добро потребителско изживяване за потребителите, като направят пазаруването още по-удобно и лесно. Предлагайки разнообразна гама от продукти с оптимално съотношение качество-цена, съчетана с новата по-лесна и по-удобна подредба на филиалите, Лидл България помага на клиентите си да пестят средства и време при осигуряването на качествени продукти за своето семейство. Основните акценти при реновирането на обектите са по-модерна визия, повече простор и комфорт за клиентите и служителите, както и използването на най-съвременна техника и оборудване. Едно от улесненията, например, е извеждането на традиционно силни стокови категории в предната част на магазина – така Мениджър Свежест ще посрещне клиентите с разнообразие от качествени плодове и зеленчуци редом с вкусния хляб от фурната на Лидл и прясното месо.
За по-лесното ориентиране в обекта ще допринася и внедряването на т.нар. концепция „магазин в магазина“, благодарение на която всички артикули от дадена продуктова група ще бъдат обособени на отделна площ по определен формат. По този начин клиентите имат възможността да пазаруват по-лесно и да не губят време в търсене на стоки, които често пазаруват едновременно – напр. козметика и перилни препарати, безалкохолни с алкохолни напитки и вино и др. Заедно с обновяването на магазините поетапно стартира и подмяна на осветлението с LED, което ще доведе до подобряване и на енергийната ефективност на обектите от веригата.