Камера на Живо от Центъра на Разлог

VII-ми Регионален турнир по тенис на маса за юноши и девойки се проведе в Разлог

Състезанието е във връзка с празника на град Разлог-24 октомври. В турнира взеха участие 7 отбора от общините Разлог, Якоруда и Банско.

Шампиони при момчетата станаха Салих Острилски и Исмаил Ибрахим от СУ „Кирил и Методий“, Якоруда, с ръководител Мехмед Кунгю. Второ място заеха Радослав Радков, Христо Ботушанов и Данаил Григоров от ПГТ, Разлог. Техен ръководител Джамал Тачев. На трето място се класираха Методи Гинчин, Любен Юсев и Алберто Даракчиев от ПГЕЕ, гр. Банско, с ръководител Георги Бистрин.

При момичетата най-добре се представиха Мария Комарова и Фатиме Кьорова от СУ „Кирил и Методий“, гр. Якоруда. Втори са Яна Руснеова и Адриана Полежанова от ПГТ, гр.  Разлог, с ръководител Борислав Иванов. Трето място заеха Христина Факова и Румяна Бистрина от ПГЕЕ, гр. Банско.
Всички състезатели получиха грамоти и лакомства от кмета на Община Разлог инж. Красимир Герчев.  Г-жа Емилия Йорданова, директор на ПГ по Транспорт, поздрави участниците, а гост на състезанието бе Борислав Иванов-ст. експерт по ФВС в РУО на МОН, гр. Благоевград.