Камера на Живо от Центъра на Разлог

X Factor под открито небе в Банско

banskobeat2016Тазгодишното издание Bansko Beat дава сцена на талантите от  X Factor. Лятото чука на вратата и няма нищо по-приятно от културни събития под открито небе, където прогнозите са за звезден дъжд от български и световно известни изпълнители. Без съмнение ще се насладим на ваканционно настроение в добра компания за втора поредна година на фестивала в Банско, датите са 15-16 юли.

Организират го „Бохемия Фестивалс” и Община Банско, които за пореден път доказват, че са предпочитана дестинация за всички сезони.
Любимците на феновете от последният сезон на X Factor ще излязат на сцената на Bansko Beat 2016-та, където отново ще нажежат емоциите до пурпурно. Това са гласовитите финалисти – Михаела Маринова и Християна Лоизу.

mihaelamarinovaМихаела Маринова е номинирана в категориите „БГ Дебют“, „БГ Текст“, „БГ Видео клип“ и „БГ Песен“ за предстоящите Годишни музикални награди на БГ Радио, това само по себе си, говори много за музикалната ѝ дарба. От втората седмица след премиерата си момента новото й парче „Не ти ли стига“ е в Топ 3 на най-излъчваните български песни в радио и телевизионния ефир. Талантливата Християна от Кипър, която обича България като своя родина, спечели сърцата ни в X Factor с блестящите си вокални изпълнения, великолепна смесица от поп с класическите опера и мюзикъл. Очакваме скоро да представи дебютния си сингъл, чийто автори стоят и зад успешно представилата се на „Евровизия-2016” песен на Поли Генова.

hristiyanaloizuШансът да се насладим на добра българска музика и красиви вокали, ни се предоставя напълно безплатно – входът за събитието остава свободен! Датите са 15-16 юли (петък и събота), 2016, на Централния площад в Банско.

Източник E79 News